Looking For Anything Specific?

Κορακακη Σκοποβολη : Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ... / Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας.

Κορακακη Σκοποβολη : Άννα Κορακάκη: Η χρυσή Ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ... / Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας.. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη.

Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους.

Άννα Κορακάκη: Η "χρυσή" αθλήτρια "πάτησε" στην Ελλάδα pic
Άννα Κορακάκη: Η "χρυσή" αθλήτρια "πάτησε" στην Ελλάδα pic from www.newsit.gr
Μοιραστείτε το share to facebook. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. 42 208 просмотров • 11 окт.

Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια.

Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας.

Thes | Νέα επιτυχία για την Αννα Κορακάκη
Thes | Νέα επιτυχία για την Αννα Κορακάκη from www.thes.gr
Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Για την εμπειρία να μπει ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής κατά την τελετή έναρξης των 32ων ολυμπιακών αγώνων μίλησε η άννα κορακάκη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. 42 208 просмотров • 11 окт. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020.

Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Thes | "Εφυγε" από τη ζωή την ώρα της γέννας η ...
Thes | "Εφυγε" από τη ζωή την ώρα της γέννας η ... from www.thes.gr
Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020.

Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Μοιραστείτε το share to facebook. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω κορακακη. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε.

Posting Komentar

0 Komentar